Mikä on tilanne pikalainojen kanssa?

pikalainat

Monesti melko pienet pikavipit ovat niitä mitä vaaditaan ja lisäksi joita olisi markkinoilla erittäin helposti. Vippi on ainakin tietyn verran jo itsessään harvinainen, mutta melko käsittämättömän moni lainaaja ottaa näin lyhyen pikalainan verkosta vielä tänä kuukautena. Tuo ei täten tältä kantilta ole näin pieni laina, että vippiä ei olisi järkevää nostaa verkon avulla.

Monet pienet pikavipit on aika helppoja hakea netistä useasta syystä. Mahdollisia lainoja on lukuisia, mistä pikalaina on usein ainoastaan eräs. Useat toisetkin vaihtoehdot ovat lähes aina kuitenkin hyviä tietyissä tilanteissa, jonka seurauksena ei usein kannata vaan suoraan vippejä ruveta katsoa. Tuo voi ansaita hieman pienempiä kustannuksia, mutta mikäli takaisinmaksuaika on ainakin kuitenkin edes kohtuu pieni, ei usein koko homma säästö yleensä ole vaivan väärti. Ilmainen vippi on kuitenkin pikkuisien luottojen kohdalla aina se edullisin laina.

Suuremmat Lainat

Ja jos puhutaan sitten jo suuremmista kuin 1000e lainoista, siten lainan saaminen on todella työlästä. Tuo vaatii parempia selityksiä, jotka joillekkin ne ei olisi ongelma, mutta saattavat monille lainanhakijoille tehdä mahdottomaksi vipin saamista tilille näin isoissa summissa. Saattaa olla vaikeampaa kuin saattaisit tajuta hankkia se yli 4000 € vippi netistä. Opiskelijan lainan myötä tuo voi tänään kuitenkin olla mahdollista nopeammin, sikäli että kuukautta kohden voi saada tilille 600 e itselleen. Yleisesti on usein helppoa joistakin lainalaitoksista ainakin hakea puolen vuoden luotot kerralla, ja tuota kautta voisi olla mahdollista sitten saada ainakin 3500 – 4500 e laina nopeammin. Tuo on yksi kohta, missä kannattaa olla kätevin vertailuttaa lainat toisten kautta.

Tarjotuin laina verkossa on 500e laina. Tuollainen luotto onkin todella suuresti halutumpi kuin isot vipit, ja samaten suuntana on muutoinkin selvästi se, että myös pieniä pikavippejä haetaan innolla verkosta, ja isompia ehkä sen jälkeen harvoin.

Siltikin käytännön tasolla asia onkin selvästi sellainen, että pikalaina ilman luottotietoja on usein vaikea saada tilille. Eikä tuohon tee vaikutusta myöskään se pikavipin suuruus tai sitten useat asiat. Luottotiedot tarkistaa jokaikinen lainapalvelu, sekä mikäli nuo on rikki, ei usein sinulle vippiä tulla antamaan vaikka mikä seikka on. Tuon seurauksena esimerkiksi hakisit 200e pikalainaa, tällöin luottotietosi käsitellään saman tien. Ja lisäksi tässä kun se ongelma huomataan, lentää lainahakemus samalla roskiin.

Pikalainat eroavat miten?

On tarjolla myöskin monia erikoistilanteita, missä on usein välttämätöntä vertailla jonkin verran tarkkaa vinkkiä pikavipin hakuun. Näitä on monia, ja kohta missä vaaditaan hankkia vippiä laskun maksuun on vaan eräs näistä. Tietyissä tilanteissa ihan hyvä pikavippi on kätevää löytää, mutta tietyissä tilanteissa yleisesti on lainavertailujen katsominen merkittävästi kätevämpi keino sopivin vippi havaita. Varsinkin mikäli tahtoo parhaan luoton.

Nettilaina saattaa kuvastaa erilaista vippiä, mutta yleisesti ne on sitten melko omanlaisia. Perinteinen vippi on pieni, ja lisäksi laina korvataan takaisin aika pikaisesti. Yleisesti on ihan helppoa hakea myös isoja pikalainoja, siltikin harva sellaista hakee. Suosituin pikavippi on nykyään 100e luotto, mikä jo kertoo jotain kyseisistä pikalainoista.

Yleisesti jos tahdot hakea todella pieniä lainoja, tällöin olet pakotettu valitsemaan nuo ehkäpä luottona pikalainojen tilalle. Suuruus on usein vaikea sanoa suoraan, joskin se asia tuppaa monesti nopeasti eteen jo heti alle 50e vipeissä. Tällöin joustoluoton myötä yleisesti on mahdollista usein saada tehdyksi suuresti pikkuisempia lainan nostoja, ja sitä tietä käyttäen sitten hankkia pikkuisempi luotto kuin suoraan pikalainaa hakemalla. Yleensä usein 400e pikalaina on pienin summa mitä tuossa muodossa on usein tarjolla.

Yleisesti mikäli lainaaja on hakemassa pikalainaa puhelinlaskua varten, voi olla kyseessä pikalaina. Tämä on usein vähintään se millainen tulee ekana aivoihin. Vipit on tuohon tarkoitukseen monellakin tavalla laadukkaita, tiettyä juttua lukuunottamatta. Monesti on jopa myöskin haastavaa saada tilille tarpeeksi pientä pikalainaa tätä laskua varten. Koko homma sillä oletuksella, että tarvitaan vain normaali 30 €, eikä kohteena ole laisinkaan iso yllättävä lasku.

Vastaa