Niin se kaikki alkaa…

Tervetuloa katsomaan uutta sivuani. Kävi klassisesti: en voinut olla aloittamatta rapustamaan tekstiä. En voinut olla tekemättä jotakin ensikertaista luomusta, jotakin uutta aluevaltausta, jonkin uutukaisen asian oppimista. Uuden oppimisella tarkoitan lähinnä sitä, että kirjoitan sivujani tällä kertaa WordPressissä, kun sivustoni aiemmin oli Bloggerissa. Tahdoin vaihtaa ohjelmistoa, sillä halusin, sekä koen, että kestää hetken, ennen kuin opin hyvin tämän alustan käyttötavat. Vaikuttaa olevan aivan omanlainen maailmansa.

Oman sivuston pystyyn laittaminen on ollut aatoksissa aina aika ajoin, mutta kiireiden ja varojen seurauksena olen joka kerta sen ajatuksen haudannut. Nytten joka tapauksessa kyseinen ajatus syntyi toteen, ja pitkien työaikojen jälkeen ikioma sivustoni on viimein valmis! Tattadadaadadaa!

Useat kävijäni ja kaverini jo tietävät, että kun keksin tietyn idean, silloin mennään eikä yritetä. En todellakaan ole sängylle makaamaan pysähtyvä tyyppiä, sen sijaan hommiin kuin juttuihin keksitään aina ratkaisu. Onkin erittäin tärkeää uskaltaa kuunnella omaa sydäntään, olla rohkea ja uskoa omiin taitoihin, sekä jälleen kerran, uskaltaa luottaa näihin omiin siipiin. Niin kuin lähes 2 vuotta menneisyydessä yrittäjäksi heittäytyessäni kerroin blogissanikin, että ne omat kyvyt kyllä kantaa kunhan niihin tarpeeksi voimakkaasti luottaa (ja tekee töitä niiden eteen): niinhän ne ovatkin kyenneet, ja vieneet pidemmälle kuin koskaan pystyin ajattelemaankaan.

Nytten kun taas blogissani aloin avautumaan jo omista jutuistani, niin jaanpa lukijoillenki myös muutkin erittäin merkitykselliset asiat. Harrastan jalkapalloa. Kelpaako harrastukseksi myös lukeminen, telkun tuhoton katselu sekä tietokoneen luona sivustoni parissa nörtteily? Niin ja ainainen koululla käymisen yrittäminen?

Joka tapauksessa, tervetuloa ja toivottavasti nähdään täällä usein!

esittely

Vastaa